-44%

Ψηφιακή Κεραία HDTV δωροεπιταγή

Ξεχάστε την ενοχλητική αναζήτηση καναλιού. Αυτή η εσωτερική ψηφιακή κεραία θα σας βοηθήσει να αποκτήσετε περισσότερα τηλεοπτικά κανάλια, να βελτιώσετε την ισχύ συχνότητας και να επεκτείνετε την περιοχή λήψης.

Εξαντλημένο

Κωδικός προϊόντος: HDTV Κατηγορία:

ΚΑΘΑΡΗ ΕΙΚΟΝΑ

Θα έχετε αρκετά προγράμματα στη διάθεσή σας, θα διασκεδάσετε με εκείνα που μέχρι τότε έμοιαζαν απρόσιτα λόγω κακού σήματος. Εάν η εικόνα σας δεν είναι πεντακάθαρη ή λάμβανετε αδύναμα σήματα από απομακρυσμένους τηλεοπτικούς πύργους, αυτό είναι κάτι για εσάς.

Θα αυξήσετε σημαντικά το επίπεδο των κατά τα άλλα εξασθενημένων σημάτων. Η κεραία θα βελτιστοποιήσει τη λήψη σήματος σε απόσταση έως και 120 χλμ. από τους πομπούς.

ΚΑΛΑΙΣΘΗΤΟΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ

Ένα επιπλέον πλεονέκτημα αυτής της κεραίας, έναντι των άλλων, είναι επίσης η αισθητική της εμφάνισής της.

Έχει το λεγόμενο “λεπτό” σχεδιασμό, ο οποίος δεν θα διαταράξει το περιβάλλον του δωματίου σας και θα συνδυαστεί τέλεια με αυτό.

ΩΡΑ ΝΑ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΕΤΕ

Επομένως, το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να καθίσετε και να απολαύσετε τη νέα εμπειρία τηλεόρασης.

ΕΥΚΟΛΗ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ

1. Τοποθετήστε την κεραία σε ένα μέρος με καλό σήμα

2. Συνδέστε την απευθείας στην τηλεόραση και ξεκινήστε τη σάρωση για κανάλια (η διαδικασία αναζήτησης διαρκεί έως και 5 λεπτά)

3. Βρείτε το πρόγραμμα που θέλετε και απολαύστε τα δωρεάν προγράμματα

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ

Επίπεδο συχνότητας: VHF 174-240 Mhz, UHF 470-862 Mhz

Συμβατό με: 720p, 1080i, 1080p, HD, 4K ATSC

Μέγεθος προϊόντος: 21 x 13 x 1 εκ

Μήκος καλωδίου: 3 μ

Βάρος προϊόντος: 165 γρ

Τάση: 5V

Ο αγοραστής δικαιούται έκπτωση στην πρώτη αγορά. Με την αγορά αυτή, εκτός από το προϊόν, αντικείμενο αγοράς είναι και μια δωροεπιταγή, η τιμή αγοράς της οποίας ισούται με το ποσό της έκπτωσης που λαμβάνει ο αγοραστής στο προϊόν.