-28%

Βάζο Baby Groot δωροεπιταγή

Το χαριτωμένο βάζο Baby Groot είναι μια μοναδική προσθήκη σε κάθε χώρο που στερείται ενδιαφέρουσες και πολύχρωμες γλάστρες με φυτά. Μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί και για τα στυλό σας!

Εξαντλημένο

Κωδικός προϊόντος: Groot Κατηγορία:

ΤΟ ΠΙΟ ΧΑΡΙΤΩΜΕΝΟ ΒΑΖΟ

Το βάζο σχεδιάστηκε με βάση το αξιολάτρευτο Baby Groot, του οποίου η εμφάνιση και το σχήμα συνδυάζονται με τα πολύχρωμα λουλούδια σας. Είναι κατάλληλο για όλους τους τύπους επιτραπέζιων φυτών και η πράσινη γωνιά σας θα ζωντανέψει ακόμα περισσότερο με το Groot.

ΠΟΛΛΑΠΛΩΝ ΧΡΗΣΕΩΝ

Το βάζο  δεν φιλοξενεί μόνο τους αγαπημένους σας κάκτους και λουλούδια, αλλά μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί και για τα στυλό σας ή απλά ως διακοσμητικό προϊόν. Το βάζο θα διακοσμεί πάντα και θα αναδεικνύει τον χώρο σας, όπου κι αν το βάλετε.

ΤΕΛΕΙΟΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ

Υπάρχει επίσης μια μικρή τρύπα στο κάτω μέρος του βάζου Baby Groot που επιτρέπει την αποστράγγιση του νερού. Αυτό σας επιτρέπει να το χρησιμοποιήσετε και για φύτευση, χωρίς η ίδια η τρύπα να επηρεάζει την εμφάνιση της γλάστρας καθώς είναι κρυμμένη.

ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑ

Η γλάστρα είναι κατασκευασμένη από υψηλής ποιότητας υλικό PVC, φιλικό προς το περιβάλλον, και ταυτόχρονα μη τοξικό και ασφαλές στη χρήση. Χάρη στο ανθεκτικό υλικό του, θα διαρκέσει πολύ.

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Υλικό: PVC

Διαστάσεις: περίπου 14 εκ

Βάθος βάζου: περίπου 9 εκ

Ο αγοραστής δικαιούται έκπτωση στην πρώτη αγορά. Με την αγορά αυτή, εκτός από το προϊόν, αντικείμενο αγοράς είναι και μια δωροεπιταγή, η τιμή αγοράς της οποίας ισούται με το ποσό της έκπτωσης που λαμβάνει ο αγοραστής στο προϊόν.