-28%

Κιτ κατασκευής παιχνιδιών για παιδιά δωροεπιταγή

  • Δημιουργία και διασκέδαση
  • Εύκολο στη συναρμολόγηση
  • Διεγείρει τη δημιουργικότητα και τη φαντασία
  • Δημιουργήστε ένα σπίτι, ένα κάστρο, μια σκηνή, ένα τούνελ …

Εξαντλημένο

Κωδικός προϊόντος: Grad Κατηγορία:

 

ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΠΑΙΧΝΙΔΙΩΝ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ

Περιλαμβάνει 51 ράβδους, 36 μπάλες. Οι ράβδοι είναι βεραμάν και οι μπάλες χρωματιστές.

Το Magic Making Set επιτρέπει στα παιδιά σας να κατασκευάζουν σε διάφορα σχήματα και μεγέθη! Το σετ κατασκευής είναι εύκολο στη χρήση. Τοποθετήστε την ράβδο στην τρύπα της μπάλας και ξεκινήστε να χτίζετε τα σχήματα. Οι ράβδοι και οι μπάλες είναι κατασκευασμένα από ποιοτικό πλαστικό, ανθεκτικά και μακράς διαρκείας.


ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΚΑΙ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ

Με αυτό το παιχνίδι, τα παιδιά σας θα διασκεδάσουν δημιουργώντας και χτίζοντας διαφορετικά σχήματα. Μπορούν να χτίσουν σπιτάκια, σκηνές, ρουκέτες, κάστρα, τούνελ, πειρατικά πλοία, κρυψώνες… Μπορείτε επίσης να προσθέσετε ένα σεντόνι στο σπίτι ή στο κτίριο του κάστρου για να κάνετε τα παιδιά πιο κρυμμένα και η πραγματική διασκέδαση αρχίζει!

 


ΤΟΝΩΝΕΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟΤΗΤΑ

Πρωτοποριακό παιχνίδι, κατάλληλο για παιδιά από 4 ετών και άνω. Με αυτό το παιχνίδι τα παιδιά θα μάθουν να λύνουν προβλήματα,
θα αναπτύξουν τη δημιουργικότητα τους, θα σχεδιάσουν και θα κατασκευάσουν σχήματα, σπιτάκια, κατασκευές… Το σετ κατασκευής είναι επίσης κατάλληλο για δώρο για τα
γενέθλια ενός παιδιού. Αφήστε τα παιδιά σας να δημιουργήσουν και να διασκεδάσουν.

Ο αγοραστής δικαιούται έκπτωση στην πρώτη αγορά. Με την αγορά αυτή, εκτός από το προϊόν, αντικείμενο αγοράς είναι και μια δωροεπιταγή, η τιμή αγοράς της οποίας ισούται με το ποσό της έκπτωσης που λαμβάνει ο αγοραστής στο προϊόν.