-47%

Σετ μαγνητικά βραχιόλια HEART® δωροεπιταγή

Σετ μαγνητικά βραχιόλια για ζευγάρια, υπέροχο δώρο για κάθε περίσταση. Όταν τα χέρια σας ενώνονται, οι μαγνήτες συνδέονται και δημιουργούν έναν επιπλέον δεσμό μεταξύ σας. Τα βραχιόλια είναι συσκευασμένα σε μια όμορφη συσκευασία δώρου.

15,99

Ποσότητα:
Δημοφιλής
1x 15,992x 13,903x 11,90
Κωδικός προϊόντος: DvodZap Κατηγορίες: , , ,

ΜΙΑ ΚΑΡΔΙΑ ΓΙΑ ΑΥΤΗΝ & ΑΥΤΟΝ

Η αγάπη είναι η πιο ισχυρή ενέργεια που μπορούμε να νιώσουμε, αλλά συχνά δεν μπορούμε να την περιγράψουμε με λόγια. Γι’ αυτό δημιουργήσαμε μαγνητικά βραχιόλια που αντιπροσωπεύουν έναν οικείο και πολύ σημαντικό δεσμό ανάμεσα σε εσάς και τον αγαπημένο σας.

ΠΑΝΕΜΟΡΦΟ ΣΕΤ – ΔΥΟ ΒΡΑΧΙΟΛΙΑ

Όταν οι μαγνήτες τοποθετούνται κοντά ο ένας στον άλλο, γίνονται ένα. Και έτσι μπορείτε να δείτε, να αγγίξετε και να νιώσετε μια αισθησιακή, μοναδική και ισχυρή σύνδεση που ξεπερνά την αγάπη που μοιράζεστε.

Ένα μοναδικό δώρο – κρατήστε το ένα για τον εαυτό σας, χαρίστε το άλλο στο άτομο που αγαπάτε.

ΤΟ ΤΕΛΕΙΟ ΔΩΡΟ ΓΙΑ ΤΟ ΑΛΛΟ ΣΟΥ ΜΙΣΟ

Το βραχιόλι HEART® είναι κάτι περισσότερο από ένα απλό βραχιόλι. Είναι αγάπη, μνήμη και πίστη στο άτομο με το οποίο δημιουργείτε την ιστορία σας χέρι-χέρι. Αφήστε το σετ βραχιολιών HEART® να συνδεθεί περαιτέρω και να ενισχύσει την αγάπη σας.

ΕΝΑ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΔΩΡΟ

Μπορείτε να το δώσετε στη φίλη ή τη μητέρα σας για τα Χριστούγεννα, μια επέτειο, ως δώρο γενεθλίων ή απλά ως μια μικρή προσοχή. Έτσι θα δείξετε στα αγαπημένα σας πρόσωπα στοργή, αγάπη και χαμόγελο στα χείλη τους.

Το βραχιόλι είναι εύκαμπτο, ώστε να μπορείτε να το προσαρμόσετε στο επιθυμητό μήκος.

ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Χρώμα: Μαύρο & ροζ
Μήκος: Ρυθμιζόμενο
Υλικό: Μέταλλο, ελαστικό κορδόνι
Η συσκευασία περιέχει: Βραχιόλι + κουτί δώρου

Το κόσμημα δεν είναι κατάλληλο για χρήση στο νερό (ντους, κολύμπι στην πισίνα κ.λπ.). Συνιστούμε να το αφαιρέσετε πριν την επαφή με το νερό.

Ο αγοραστής δικαιούται έκπτωση στην πρώτη αγορά. Με την αγορά αυτή, εκτός από το προϊόν, αντικείμενο αγοράς είναι και μια δωροεπιταγή, η τιμή αγοράς της οποίας ισούται με το ποσό της έκπτωσης που λαμβάνει ο αγοραστής στο προϊόν.