-24%

Ακονιστήρι αλυσοπρίονου με λειαντικές πέτρες + δωροεπιταγή

Με αυτό το εργαλείο, μπορείτε να διατηρήσετε το αλυσοπρίονο σας αιχμηρό με ευκολία, κάνοντας τις εργασίες κοπής σας παιχνιδάκι.

Εξαντλημένο

Κωδικός προϊόντος: BrusVer Κατηγορίες: ,

ΑΚΟΝΙΣΤΕ ΤΟ ΑΛΥΣΟΠΡΙΟΝΟ ΣΑΣ ΜΕ ΕΥΚΟΛΙΑ

Έχετε βαρεθεί τις θαμπές και αναποτελεσματικές λεπίδες του αλυσοπρίονου που κάνουν τις εργασίες κοπής σας δύσκολες; Μην ψάχνετε άλλο! Η ξύστρα αλυσοπρίονου με λειαντικές πέτρες είναι η λύση που ψάχνετε. Αυτό το εργαλείο σάς επιτρέπει να ακονίζετε γρήγορα και εύκολα τις λεπίδες του αλυσοπρίονου, διασφαλίζοντας ότι είναι πάντα στα καλύτερά τους.

ΚΟΦΤΕΡΕΣ ΛΕΠΙΔΕΣ ΣΕ ΠΟΛΥ ΛΙΓΟ ΧΡΟΝΟ

Ο ακονιστής αλυσοπρίονου με πέτρες λείανσης διαθέτει δύο υψηλής ποιότητας λειαντικές πέτρες ειδικά σχεδιασμένες για να ακονίζουν τις λεπίδες του αλυσοπρίονου. Η διαδικασία ακονίσματος είναι γρήγορη και εύκολη, επιτρέποντάς σας να επιστρέψετε στις εργασίες κοπής σας σε ελάχιστο χρόνο. Απλώς συνδέστε το στο τρυπάνι σας, τοποθετήστε τη λεπίδα του αλυσοπρίονου ανάμεσα στις πέτρες και ενεργοποιήστε το τρυπάνι. Οι λειαντικές πέτρες θα ακονίσουν γρήγορα και αποτελεσματικά τη λεπίδα.

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΔΙΑΡΚΗ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

Η ξύστρα αλυσοπρίονου με λειαντικές πέτρες δεν είναι μόνο γρήγορη, αλλά παρέχει επίσης αποτελεσματικά και μακροχρόνια αποτελέσματα. Οι υψηλής ποιότητας λειαντικές πέτρες έχουν σχεδιαστεί για να αντέχουν σε πολλές χρήσεις, διασφαλίζοντας ότι δεν χρειάζεται να αντικαθίστανται τόσο συχνά. Η διαδικασία ακονίσματος δημιουργεί μια λεία, αιχμηρή άκρη στη λεπίδα του αλυσοπρίονου, μειώνοντας τη φθορά στη λεπίδα. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το αλυσοπρίονο σας για μεγαλύτερες χρονικές περιόδους προτού χρειαστεί να ακονίσετε ξανά τη λεπίδα.
ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Υλικό: ατσάλι
Διαστάσεις: 9 x 6 cm

Ο αγοραστής δικαιούται έκπτωση στην πρώτη αγορά. Με την αγορά αυτή, εκτός από το προϊόν, αντικείμενο αγοράς είναι και μια δωροεπιταγή, η τιμή αγοράς της οποίας ισούται με το ποσό της έκπτωσης που λαμβάνει ο αγοραστής στο προϊόν.