-43%

Σετ φρυδιών (Πούδρα + 24 στένσιλ) – ModaDIVA® + δωροεπιταγή

Από εδώ και πέρα, θα μπορείτε να διαμορφώνετε τα φρύδια σας με έως και 24 διαφορετικά σχήματα, να βρίσκετε το ιδανικό σας σχήμα και να φαίνεστε τέλεια κάθε μέρα.

Εκκαθάριση

19,99

Ποσότητα:
Δημοφιλής
1x 19,992x 16,903x 14,90
Κωδικός προϊόντος: BrowLine Κατηγορίες: , ,

ΤΕΛΕΙΑ ΦΡΥΔΙΑ ΣΕ ΛΙΓΑ ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΑ

Μια πούδρα φρυδιών μπορεί να σας βοηθήσει να εξοικονομήσετε χρόνο με το καθημερινό μακιγιάζ και με 24 διαφορετικά σχέδια φρυδιών μπορεί επίσης να σας βοηθήσει να δημιουργήσετε όμορφα και φυσικά φρύδια σε οποιοδήποτε σχήμα.

ΑΝΘΕΚΤΙΚΟ ΣΤΟ ΝΕΡΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΙΔΡΩΤΑ

Αυτό το σετ φρυδιών λύνει το πρόβλημα των κοινών φρυδιών μακιγιάζ που δεν είναι ανθεκτικά στον ιδρώτα και αδιάβροχα. Ένα δυνατό κράτημα μπορεί να βοηθήσει το μακιγιάζ σας να διαρκέσει για 24 ώρες.

24 ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΠΡΟΤΥΠΑ ΣΧΕΔΙΑ

Στη συσκευασία παίρνετε επίσης 24 είδη προτύπων σχεδιών φρυδιών, τα διαφορετικά σχήματα φρυδιών μπορούν να ταιριάζουν σε διαφορετικά στυλ των ρούχων σας, μπορείτε να κάνετε οποιαδήποτε αλλαγή στην καθημερινότητά σας σύμφωνα με τις επιθυμίες σας.

ΑΛΛΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Χρώμα: Καφέ και Μαύρο
Στη συσκευασία παίρνετε:
1 πούδρα φρυδιών + 24 τεμάχια διαφορετικών προτύπων
Κρατήστε το προϊόν μακριά από παιδιά.

 

Ο αγοραστής δικαιούται έκπτωση στην πρώτη αγορά. Με την αγορά αυτή, εκτός από το προϊόν, αντικείμενο αγοράς είναι και μια δωροεπιταγή, η τιμή αγοράς της οποίας ισούται με το ποσό της έκπτωσης που λαμβάνει ο αγοραστής στο προϊόν.