-24%

Θήκη οργάνωσης πορτ μπαγκαζ αυτοκινήτου – SuperORG δωροεπιταγή

Με αυτόν τον υπερσύγχρονο επαναστατικό οργανωτή αυτοκινήτου, δεν χρειάζεται πλέον να ανησυχείτε μήπως σπάσουν ή χυθούν πράγματα στο αυτοκίνητό σας στο κάθισμα, 8 εξαιρετικά μεγάλες τσέπες διασφαλίζουν ότι όλα παραμένουν οργανωμένα με την καλύτερη σειρά.

Εξοικονομήστε: 10,01 (23%)

Διαθέσιμο κατόπιν παραγγελίας

31,99

Ποσότητα:
Δημοφιλής
1x 31,992x 27,903x 23,90
Κωδικός προϊόντος: AvOrg Κατηγορία:

ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΜΕΓΑΛΗ ΧΩΡΗΤΙΚΟΤΗΤΑ

Διαστάσεις 89 cm μήκος και 45,5 cm πλάτος, ενισχυμένες πλάκες βάσης, ισχυρά και συμπαγή πλαϊνά τοιχώματα, αντιολισθητικές λωρίδες στο κάτω μέρος για αποφυγή ολίσθησης, η θήκη οργάνωση του πορτ μπαγκάζ προσφέρει 8 εξαιρετικά μεγάλες τσάντες αποθήκευσης με καπάκια, αρκετά μεγάλες για φορτώστε τρόφιμα αυτοκινήτου, προϊόντα καθαρισμού, παιδικά παιχνίδια, αντλίες ελαστικών, προμήθειες για σκύλους, εργαλεία, αθλητικό εξοπλισμό κ.λπ. Αποτρέψτε τα αντικείμενα και το όχημά σας από το να κάνουν θόρυβο ή να υποστούν ζημιά από σύγκρουση όταν το αυτοκίνητο κινείται.

ΕΥΚΟΛΗ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΑΦΑΙΡΕΣΗ

Απλώς κρεμάστε το στο προσκέφαλο με 3 ρυθμιζόμενους ιμάντες και στη συνέχεια συνδέστε το άνοιγμα στο πίσω κάθισμα του αυτοκινήτου. Μπορείτε να το αποσυναρμολογήσετε και να το αποθηκεύσετε όταν δεν το χρησιμοποιείτε. Ιδανικό για να διατηρείτε το αυτοκίνητό σας τακτοποιημένο και οργανωμένο. Ενσωματωμένο με ρυθμιζόμενο ιμάντα ταιριάζει στα περισσότερα καθίσματα οχημάτων και τα συγκρατεί στη θέση τους.

ΥΛΙΚΟ ΥΨΗΛΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ

Αυτή η διάταξη αποθήκευσης στο πίσω κάθισμα του αυτοκινήτου είναι κατασκευασμένη από συμπαγές ύφασμα oxford και ελαφρύ νάιλον πλέγμα. Ανθεκτικό, αδιάβροχο, πλένεται και είναι μεγάλης διάρκειας. Είναι εύκολο να καθαρίσετε τους λεκέδες από πάνω του, το μόνο που χρειάζεστε είναι ένα βρεγμένο πανί καθαρισμού.

ΑΛΛΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Χρώμα: Μαύρο
Υλικό: Ύφασμα Oxford και νάιλον πλέγμα
Διαστάσεις: 89cm x 45.5 εκ.
Ρυθμιζόμενο για τα περισσότερα οχήματα

Ο αγοραστής δικαιούται έκπτωση στην πρώτη αγορά. Με την αγορά αυτή, εκτός από το προϊόν, αντικείμενο αγοράς είναι και μια δωροεπιταγή, η τιμή αγοράς της οποίας ισούται με το ποσό της έκπτωσης που λαμβάνει ο αγοραστής στο προϊόν.