-44%

Εσωτερικό σκιάστρο αυτοκινήτου δωροεπιταγή

  • Θερμομόνωση και αντιηλιακή προστασία
  • Λιγότερη θερμότητα στο αυτοκίνητο
  • Εύκολη εγκατάσταση και αποθήκευση
  • Συμβατό με διάφορα αυτοκίνητα
Εξοικονομήστε: 15,91 (44%)

Διαθέσιμο κατόπιν παραγγελίας

19,99

Ποσότητα:
Δημοφιλής
1x 19,992x 16,903x 14,90
Κωδικός προϊόντος: AvMarel Κατηγορίες: ,

ΘΕΡΜΟΜΟΝΩΣΗ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΗΛΙΟΥ

Αυτό το σκιάστρο για το παρμπρίζ αυτοκινήτου χρησιμοποιεί υψηλής ποιότητας υλικό από φύλλο αλουμινίου για να εμποδίσει την πολλή θερμότητα και να αντανακλά το φως του ήλιου, το οποίο μπορεί να μειώσει αποτελεσματικά τη θερμοκρασία στο εσωτερικό του αυτοκινήτου και να αποτρέψει τη ζημιά και τη φθορά του χρόνου στο εσωτερικού του αυτοκινήτου.

ΘΑ ΕΧΕΙ ΛΙΓΟΤΕΡΗ ΖΕΣΤΗ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Το σκιάστρο είναι ανθεκτικό στις υπεριώδεις ακτίνες και τη θερμότητα, αντανακλά το ηλιακό φως. Θα σκουρύνει επαρκώς το αυτοκίνητο και θα το προστατεύσει από τη θερμότητα που εισέρχεται στο εσωτερικό. Ιδανικό για ταξίδια και τις ζεστές μέρες του καλοκαιριού. Ακόμη και μετά από μερικές ώρες έκθεσης στον ήλιο, το αυτοκίνητό σας θα έχει ακόμα μια ευχάριστη θερμοκρασία κατάλληλη για οδήγηση.

ΣΥΜΒΑΤΟ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ

Το εσωτερικό σκιάστρο σε σχήμα ομπρέλας είναι κατάλληλο για σχεδόν όλους τους τύπους αυτοκινήτων. Κατάλληλο τόσο για μικρότερα όσο και για μεγαλύτερα αυτοκίνητα. Υποχρεωτικό αξεσουάρ για κάθε ταξίδι!

ΕΥΚΟΛΗ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΗ

Το σκίαστρο του αυτοκινήτου είναι πολύ εύκολο στην εγκατάσταση. Το ανοίγεις σαν ομπρέλα και το βάζεις μέσα από το παρμπρίζ. Το σκιάστρο ταιριάζει καλά στο παρμπρίζ, θα σκουρύνει εντελώς το αυτοκίνητο και θα το προστατεύσει από τις ακτίνες UV και τη θερμότητα.

Μετά τη χρήση, απλά κλείστε το σκίαστρο σαν ομπρέλα, τοποθετήστε το στην τσάντα που περιλαμβάνεται και αποθηκεύστε το κάπου στο αυτοκίνητο, ώστε να είναι πάντα κοντά σας.


Διαστάσεις: περίπου 125×65εκ

Ο αγοραστής δικαιούται έκπτωση στην πρώτη αγορά. Με την αγορά αυτή, εκτός από το προϊόν, αντικείμενο αγοράς είναι και μια δωροεπιταγή, η τιμή αγοράς της οποίας ισούται με το ποσό της έκπτωσης που λαμβάνει ο αγοραστής στο προϊόν.