-39%

Αερόθερμο οχήματος – UltraHEAT® δωροεπιταγή

Αυτό το αερόθερμο αυτοκινήτου μπορεί να ζεστάνει ή να κρυώσει επιτρέποντάς σας να νιώσετε τη ζεστασιά μια κρύα μέρα και το αεράκι μια ζεστή, ηλιόλουστη μέρα. Μπορεί επίσης να σας απαλλάξει γρήγορα από την ομίχλη στο τζάμι του αυτοκινήτου

Εξαντλημένο

Κωδικός προϊόντος: AvHeat Κατηγορίες: ,

ΠΟΛΥΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ 

Αυτό το αερόθερμο αυτοκινήτου δεν είναι μόνο ιδανικό για τη θέρμανση του εσωτερικού του οχήματος, την απόψυξη / ξεθάμπωμα των παραθύρων και των παρμπρίζ, αλλά μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί ως ανεμιστήρας ψύξης που σας προσφέρει δροσερό αέρα το καλοκαίρι. Είναι με διακόπτη ζεστού και κρύου. Απλά πρέπει να αλλάξετε τον διακόπτη, τότε ο ζεστός αέρας ή ο κρύος αέρας θα βγει αμέσως σύμφωνα με τις ανάγκες σας.

ΕΥΚΟΛΟ ΚΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟ

Το αερόθερμο αυτοκινήτου είναι πολύ βολική και εύκολη στη χρήση. Συνδέστε το στην υποδοχή του αναπτήρα του αυτοκινήτου και βάλτε το σε θέρμανση ή ανεμιστήρα (βεβαιωθείτε ότι το αυτοκίνητό σας διαθέτει υποδοχή αναπτήρα 12 V). Άμεση θέρμανση, αυτόματη προστασία υπερθέρμανσης. Μπορείτε να ζεστάνετε την ατμόσφαιρα του αυτοκινήτου σας χωρίς να περιμένετε να ζεσταθεί ο κινητήρας μέσα σε 30 δευτερόλεπτα. Σας επιτρέπει αποτελεσματικά να ξεπαγώνετε ή να ξεθαμπώνετε γρήγορα τα παράθυρα, ώστε να μπορείτε να βγείτε στο δρόμο και να φτάσετε στον προορισμό σας εγκαίρως.

ΑΣΦΑΛΗΣ ΚΑΙ ΣΥΜΒΑΤΟΣ

Το προϊόν μας δεν χρησιμοποιεί αέριο, αλλά μόνο ενέργεια από τον εναλλάκτη, γεγονός που το καθιστά τον πιο αποδοτικό τρόπο θέρμανσης. Διαθέτει ενσωματωμένη ασφάλεια, προστασία υπερθέρμανσης, ασφάλεια κατά της τάσης που το καθιστά ασφαλέστερο στη χρήση. Φιλικός προς τον χρήστη σχεδιασμός που εξοικονομεί ενέργεια με χαμηλή κατανάλωση. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε όλους τους τύπους οχημάτων που έχουν σύνδεση 12V.

ΑΛΛΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Μήκος προϊόντος: 18 cm
Πλάτος προϊόντος: 13,5 cm
Υλικό: Πλαστικό ABS
Τάση: 12V

 

Ο αγοραστής δικαιούται έκπτωση στην πρώτη αγορά. Με την αγορά αυτή, εκτός από το προϊόν, αντικείμενο αγοράς είναι και μια δωροεπιταγή, η τιμή αγοράς της οποίας ισούται με το ποσό της έκπτωσης που λαμβάνει ο αγοραστής στο προϊόν.