-18%

Θερμαντήρας αυτοκινήτου – MaxHeat® + δωροεπιταγή

Αυτός ο θερμαντήρας μπορεί να ζεστάνει ή να δροσίσει το αυτοκίνητό σας, επιτρέποντάς σας να νιώσετε τη ζεστασιά μια κρύα μέρα και το αεράκι μια ζεστή, ηλιόλουστη μέρα. Μπορεί επίσης να ξεθολώσει γρήγορα το τζάμι του αυτοκινήτου σας.

Εξοικονομήστε: 6,00 (17%)

Διαθέσιμο κατόπιν παραγγελίας

27,99

Ποσότητα:
Δημοφιλής
1x 27,992x 23,903x 20,90
Κωδικός προϊόντος: AvGrel Κατηγορία:

ΠΟΛΥΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ

Αυτός ο θερμαντήρας αυτοκινήτου δεν είναι μόνο ιδανικός για τη θέρμανση του εσωτερικού του οχήματος, στεγνώνει τα παράθυρα και τα παρμπρίζ, αλλά μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί ως ανεμιστήρας ψύξης για να σας προσφέρει δροσερό αέρα το καλοκαίρι. Απλά πρέπει να αλλάξετε τον διακόπτη και θα βγει ζεστός ή κρύος αέρας ανάλογα με τις ανάγκες σας.

ΑΠΛΟ ΚΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟ

Ο θερμαντήρας αυτοκινήτου είναι πολύ βολικός και εύκολος στη χρήση. Συνδέστε το στην υποδοχή του αναπτήρα και βάλτε το σε θέρμανση ή ανεμιστήρα. Πριν αγοράσετε, βεβαιωθείτε ότι το αυτοκίνητό σας διαθέτει πρίζα αναπτήρα 12V. Τα πλεονεκτήματα αυτού του θερμαντήρα είναι ότι ξεκινά αμέσως τη θέρμανση και ότι διαθέτει αυτόματη προστασία από υπερθέρμανση. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να θερμάνετε την ατμόσφαιρα του αυτοκινήτου σας σε μόλις 30 δευτερόλεπτα χωρίς να περιμένετε να ζεσταθεί ο κινητήρας. Σας επιτρέπει αποτελεσματικά να ξεθολώσετε γρήγορα τα παράθυρα σας, ώστε να μπορείτε να ξεκινήσετε το συντομότερο δυνατό και να φτάσετε στον προορισμό σας εγκαίρως.

ΣΥΜΒΑΤΟ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΥΠΟΥΣ ΟΧΗΜΑΤΩΝ

Το προϊόν μας δεν χρησιμοποιεί αέριο, αλλά μόνο ενέργεια από τον εναλλάκτη, καθιστώντας την αναφερόμενη θερμάστρα τον πιο αποτελεσματικό τρόπο θέρμανσης του οχήματός σας. Ο θερμαντήρας διαθέτει ενσωματωμένη ασφάλεια, προστασία υπερθέρμανσης, προστασία κατά της τάσης, που το καθιστά απόλυτα ασφαλές στη χρήση. Ο σχεδιασμός του είναι φιλικός προς τον χρήστη καθώς εξοικονομεί ενέργεια. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε όλους τους τύπους οχημάτων που έχουν σύνδεση 12V.

ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Χρώμα: μαύρο
Μήκος προϊόντος: 14 cm
Πλάτος προϊόντος: 10,5 cm
Υλικό: πλαστικό ABS
Ισχύς: 150W
Τάση: 12V

Μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε όλους τους τύπους οχημάτων που έχουν σύνδεση 12V.

Ο αγοραστής δικαιούται έκπτωση στην πρώτη αγορά. Με την αγορά αυτή, εκτός από το προϊόν, αντικείμενο αγοράς είναι και μια δωροεπιταγή, η τιμή αγοράς της οποίας ισούται με το ποσό της έκπτωσης που λαμβάνει ο αγοραστής στο προϊόν.