-20%

Μπαταρίες AAA (2 τεμάχια) δωροεπιταγή

Οι μπαταρίες AAA είναι μια προτυποποιημένη μέγεθος, ιδανική για φορητές ηλεκτρονικές συσκευές χαμηλής κατανάλωσης όπως τηλεχειριστήρια τηλεόρασης, MP3 players και ψηφιακές φωτογραφικές μηχανές. Με μέγεθος διαμέτρου 10.5 mm και μήκους 44.5 mm, αυτές οι μπαταρίες προσφέρουν μακράς διάρκειας απόδοση, ευρεία συμβατότητα και φορητότητα, ενώ παραμένουν φιλικές προς το περιβάλλον.

Εξοικονομήστε: 2,00 (20%)

7,90

Ποσότητα:
Δημοφιλής
1x 7,902x 6,903x 5,90
Κωδικός προϊόντος: AAABat2 Κατηγορία:

ΜΕΓΑΛΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΑΠΟΔΟΣΗΣ

Οι μπαταρίες AAA έχουν σχεδιαστεί να παρέχουν μεγάλη διάρκεια απόδοσης, εξασφαλίζοντας ότι οι συσκευές σας θα διατηρηθούν ενεργοποιημένες για μεγαλύτερο διάστημα χωρίς διακοπές.

ΜΕΓΑΛΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΑΠΟΔΟΣΗΣ

ΣΥΜΠΑΓΕΙΣ

Με την ευρεία συμβατότητά τους, οι μπαταρίες AAA είναι ιδανικές για μια μεγάλη γκάμα συσκευών, συμπεριλαμβανομένων των τηλεχειριστηρίων τηλεόρασης, των MP3 players και των ψηφιακών φωτογραφικών μηχανών. Μπορείτε να βασίζεστε σε αυτές τις μπαταρίες για αξιόπιστη τροφοδοσία ρεύματος.

ΣΥΜΠΑΓΕΙΣ

ΦΟΡΗΤΕΣ

Η συμπαγής μέγεθος των μπαταριών AAA τις καθιστά υψηλά φορητές, επιτρέποντάς σας να τις μεταφέρετε εύκολα οπουδήποτε πηγαίνετε, εξασφαλίζοντας ότι δεν είστε ποτέ χωρίς ενέργεια όταν τη χρειάζεστε.

ΦΟΡΗΤΕΣ

ΦΙΛΙΚΕΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Οι μπαταρίες AAA είναι φιλικές προς το περιβάλλον, καθώς παράγονται με υπεύθυνες διαδικασίες κατασκευής και δεν περιέχουν επιβλαβείς ουσίες, μειώνοντας τον αντίκτυπό τους στο περιβάλλον.

ΦΙΛΙΚΕΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ

Ποσότητα: 2 τεμάχια

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ

Ο αγοραστής δικαιούται έκπτωση στην πρώτη αγορά. Με την αγορά αυτή, εκτός από το προϊόν, αντικείμενο αγοράς είναι και μια δωροεπιταγή, η τιμή αγοράς της οποίας ισούται με το ποσό της έκπτωσης που λαμβάνει ο αγοραστής στο προϊόν.

Αξιολογήσεις


Δεν υπάρχει καμία αξιολόγηση ακόμη.

Προσθήκη μίας αξιολόγησης
Δώστε πρώτος μία αξιολόγηση “Μπαταρίες AAA (2 τεμάχια)”

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *